Šestorica zbog alkohola u postaji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uoci subotnje utakmice Istre 1961 i Dinama pri pokušaju ulaska na stadion Aldo Drosina u alkoholiziranom stanju policija je zbog prekršaja iz Zakona o sprjecavanju nereda na sportskim terenima preventivno zadržala šest osoba, od kojih su dvojica pripadnici Demona i cetvorica Bad Blue Boysa.

- Njima je izmjerena koncentracija alkohola u rasponu od 1,12 do 1,81 promila, izvijestila je Suzana Sokac iz PU istarske, dodajuci da je 21-godišnjem Puljaninu pri ulasku na stadion oduzeta jedna improvizirana pirotehnicka naprava.

Svih sedam osoba bit ce prekršajno sankcionirano zbog kršena Zakona o sprjecavanju nereda na sportskim terenima. Pored toga, izdane su im i naredbe o odredivanju mjere opreza sa zabranom posjecivanja stadiona za vrijeme odigravanja nogometnih utakmica Istre 1961 odnosno Dinama, kao i utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije u trajanju od osam dana.

Na nogometnoj utakmici bilo je prisutno oko cetiri tisuce posjetitelja, a policija prije odigravanja, za vrijeme i nakon utakmice nije evidentirala sukobe pripadnika navijackih skupina Demona i BBB-ovaca, kao ni druge oblike narušavanja javnog reda i mira. (M. KOŠTA)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter