Šesti H-D party slavi legendarne motocikle

Za subotu je predviđena i vožnja do Medulina i Fažane (D. ŠTIFANIĆ)
Za subotu je predviđena i vožnja do Medulina i Fažane (D. ŠTIFANIĆ)

Šesti H-D party u organizaciji moto kluba Twin Horn MC iz Pule održat će se od petka do nedjelje. U proteklim izdanjima ovu su manifestaciju posjetili vlasnici Harley-Davidson motocikala iz dobrog dijela Europe, ali i vlasnici drugih moto proizvođača.

Bazno mjesto događanja i ovoga će puta biti sjedište moto kluba Twin Horn na adresi Monte Giro 7, iznad škole Šijana. Podrška manifestaciji kao i proteklih godina dolazi od ovlaštenog zastupnika Harley-Davidsona za Hrvatsku.

Petak će biti rezerviran za okupljanje, zabavu i druženje. U subotu okupljanje započinje točno u podne, a u 13 sati iz klupskog prostora organizatora, kolona Harleyja krenut će u vožnju od tridesetak kilometara, uz stajanja po sat vremena na rivi u Medulinu i Fažani. U 16.30 predviđen je povratak u klupsko sjedište gdje se nastavlja program u sklopu kojega će biti odabrane najbolje H-D prerade u nekoliko kategorija. U večernjim će satima nastupiti atraktivni duo The Blondes.

Kroz tri dana trajanja ovog moto događaja, hrvatski zastupnik Harley-Davidsona ponudit će svoje nove modele na probne demo vožnje. Ovoga puta dolaze nam modeli Street Bob Special, Sportster 48 i Sportster Iron. Uvjet je valjana dozvola za upravljanje motociklom a treba ponijeti i svoju kacigu. Rezervacije demo vožnji mogu se obaviti na telefon 095 901 9929 ili poslati upit na [email protected], gdje se mogu dobiti dodatne informacije. Prošlih godina je odaziv bio odličan uz prebukirane demo vožnje.

Organizatori kažu da neće nedostajati ića i pića, bit će i zgodnih hostesa, go-go plesačica, nagradnih igara, a svatko tko dođe s Harley-Davidson motorom dobit će i prigodan poklon.

Ovaj događaj ima i humanitarni karakter. Sakupljat će se sredstva za kupnju namirnica socijalno ugroženim obiteljima. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter