Šesta brzina startala na iPadu

Automobiliski iPad magazin Šesta brzina izlazi jednom mjesečno
Automobiliski iPad magazin Šesta brzina izlazi jednom mjesečno

Sredinom rujna pokrenut je prvi besplatni iPad magazin o automobilima - Šesta brzina. Mjesečnik bogatog sadržaja na inovativan način donosi testove i reportaže s prezentacija novih automobila, predstavljanja novih vozila, ali i videopriloge u vlastitoj produkciji. Ovaj magazin u potpunosti iskorištava svu interaktivnost iPada i čitateljima pruža bogato multimedijsko iskustvo.

U prvome broju možete pročitati sve o tome kako će zbog rasta cijena goriva mali automobili postati novi prodajni hit, naročito u velikim europskim gradovima. Ekipa Šeste brzine na svoje je iPad uređaje skinula sve dostupne službene automobilske aplikacije, potom ih dobro testirala te za čitatelje odabrala samo najbolje igre, kataloge i ostale besplatne aplikacije proizvođača automobila. Članovi redakcije vozili su volvo V40, mercedes-benz A klase i mercedes-benz SL te mazdu CX-5 s modernim dizelskim motorom.

U prvom broju iPad magazina Šesta brzina možete pročitati kako je meki krov imao veliki povratak na kabrioletima, koji su automobili uspješne reinkarnacije svojih prethodnika, kako radi Start-Stop sustav te sve o Saabu, tvrtki koja je u zadnji čas spašena iz ralja bankrota. Redakcija Šeste brzine testirala je volkswagen up, audi Q3, mercedes-benz ML i citroën DS4.

Iako se "proizvodi" u Hrvatskoj, iPad magazin Šesta brzina namijenjen je čitateljima iz jugoistočne Europe, kojima će donositi informacije, cijene i podatke o automobilskoj industriji i tržištima u zemljama regije. Magazin je moguće preuzeti na linku http://itunes.apple.com/hr/app/sesta-brzina/id549907946?mt=8. (K. TADIJIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter