Šest vrucih boja proljeca!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svaka sezona sa sobom dovuce neke nove boje i nijanse koje se nametnu kao boje koje morate nabaviti i isfurati. Tako nam proljece donosi šest toplih boja za kojima su trendseterice vec lude, a uskoro cete biti i vi. Crvena, nježna roza, žuta, srebrna, boja lavande i pepermint zelena nove su boje nadolazece sezone!



Crvena

Nekada je bila namijenjena prvenstveno samouvjerenim i avanturistickim dušama, no s godinama je postala boja bez koje ne možemo zamisliti ni jednu sezonu. Za dan je idealna u obliku balonera ili modnih dodataka, za za vecer budite odvažne i hrabre pa se obucite od glave do pete u vatreno crvenu boju! Ili budite otkacene pa nabavite kombinezon kakav predlaže Phillip Lim.



Nježno roza

Izrazito ženstvena, ova boja garantira sofisticiranost i romantiku. Odlicna u svako doba dana, namijenjena kako plavušama tako i brinetama, neizostavna je nijansa proljeca. Odlicno se kombinira uz traper za ležeran izgled, kao i uz crne i sive nijanse za svecanije prilike.



Žuta

Nemojte se bojati žutih nijansi. One su veliki hit svakog ljeta, no itekako su nosive i na proljece. Nježna paleta žutih boja savršeno se može kombinirati uz sive nijanse jer dobiva elegantan i sofisticiran izgled, idealna je za poslovne kombinacije, ali i za vecernje izlete. A za toplije dane preporucamo da obavezno nabavite barem jednu haljinicu u žutoj boji.



Srebrna

Ne tvrdimo da izbacite zlatnu, no dizajneri su srebrnu vratili na velika zvona u svojim kolekcijama za proljece/ljeto 2010. Ona je prvenstveno namijenjena vecernjim prilikama, posebno u obliku kratkih koktel i party haljinica. Nosite je uz crne grilonke i peep toe cipele pocetkom proljeca, a kad zatopli, budite odvažne i obucite je na gole noge te upotpunite nakitom u živim bojama.



Boja lavande

Nježna boja lavande takoder ce vas uciniti elegantnima i romanticnima, baš poput nježne rozne. Velik broj dizajnera ju je najavio u svojim kolekcijama kao glavnu boju proljeca koja dolazi i na kostimima, balonerima, haljinama i modnim dodacima. Posebno je elegantna na prozracnim bluzama, a da može biti seksepilna pokazala nam je modna kuca Burberry Prorsum svojim kratkim bandage suknjama.



Pepermint zelena

Pastelna nijansa pepermint zelene boje nije za svaku trendsetericu. Jako privlacna, kombinirana je sa sivim, bež i crnim nijansama. Takoder odlicna za poslovni look, ako košuljicu u toj boji iskombinirate sa nekom pastelnom bojom kostima. Za vecernje prilike je nosite sa crnim detaljima, a kako biste razbili nježnost te nijanse, savjetujemo da je pooštrite kožnim komadima.


Podijeli: Facebook Twiter