Šest Valamarovih hotela u prvih deset

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zoover.com, najveci neovisni europski portal za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, i ove je godine dodijelio Zoover Awards najuspješnijim svjetskim hotelima i kampovima za izvrsnost i kvalitetu usluge, temeljem recenzija gostiju. Na portalu Zoover više je od 800.000 recenzija za preko 200 tisuca hotela, apartmana, kampova i kuca za odmor diljem svijeta te tisuce fotografija hotela i destinacija.

Po ocjenama posjetitelja ovog portala, cak šest Valamarovih objekata našlo se u uglednom društvu 10 najboljih hotela u Hrvatskoj. To su Valamar Dubrovnik President u Dubrovniku, Allegro u Rapcu i cak cetiri porecka hotela - Valamar Club Tamaris, Valamar Diamant, Valamar Crystal i Valamar Rubin.

- Ova su priznanja još jedna potvrda ispravnosti Valamarove strategije ulaganja u kvalitetu i poslovnu izvrsnost. U našoj grupaciji gost je na prvom mjestu i redovito pratimo komentare na brojnim web-stranicama pa tako i na Zooveru. Ovakva priznanja dodatni su nam poticaj da i dalje postižemo dobre rezultate te da našim gostima pružimo najbolju mogucu uslugu. Usto, portal Zoover odlicno je posjecen pa potencijalni gosti mogu naci pregršt informacija o našim hotelima i destinacijama, izjavio je u povodu dobivanja priznanja Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara. Ujedno je cestitao svim zaposlenicima nagradenih hotela na kvalitetnom radu i trudu.

Najbolji Valamarov hotel, po mišljenju korisnika Zoovera, je Valamar Club Tamaris, obiteljska odmorišna destinacija, koja je u sezonu 2012. ušla s vec nadaleko poznatim animacijskim sadržajima za sve uzraste, koje provode strucni kadrovi, a u srpnju dobiva i novih 37 luksuznih obiteljskih apartmana Casa Palma. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter