Šest macica traži dom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Primili smo kreativan oglas za udomljavanje šest macica pa ga prenosimo u cijelosti.

Dajemo na poklon 6 cistih macjih klasika, pulskih gradskih korijena, naravno u dobre ruke. Zbog nekretninskih nevolja prisiljeni smo naci im drugi dom. Slijedi kratki opis i skupna fotografija:

Batman - jednom rijecju lovac. Brz, hrabar, okretan i pun iznenadenja, sa svladanim osnovnim borilackim vještinama, plijen osvaja u sekundama. Ovaj majstor skrivanja i simpaticnosti voli rad u timu, skokove s preponama, free climbing, miris svježe trave na cipelama i nagradno maženje.
 
Techno - racunalna oprema je njegova strast. U stanju je satima zadivljeno promatrati kako tipkate na tipkovnici i micete mišem. Intelektualac sklon pokazivanju nježnosti idealan je clan moderne obitelji. Voli konstruktivan razgovor, spavanje u krilu, film "Avatar" i topli dom.

Pametnica - ovo je uistinu vanserijski primjerak. Hiperinteligentno bice koji nevjerojatnom brzinom usvaja nova znanja, Vašu ljubav i pomice svake barijere. Voli društvo ljudi, otkrivanje novih stvari i igara, nasjeckanu jetricu i gledanje televizije u ugodnom društvu.

Maza aka Slatkica – sinonim za ljubav. Mirno, nezahtjevno i mazno bice prepuno nježnosti. Ovo je je jedinstven macji predstavnik koji ce Vas osvojiti na prvu strpljivošcu, nježnošcu i odanošcu koje dijeli svim šapama i srcem. Jedan pogled na Slatkicu biti ce Vam dovoljan za vjecno prijateljstvo.

Kiki - crno-bijela rapsodija radosti i srece. Zaigrano bice, sportski tip, voli japanke (služe mu kao skateboard), moderne ritmove i povremeno sklizanje na guzi nakon pranja poda. Osobni moto: život je zabavan. Strast: promatranje izvodenja kucanskih poslova. Hobi: uspješno pronalaženje Vaših izgubljenih osobnih stvari.
 
Mališa – olicenje mackizma. Nevjerojatno pristojan, pedantan, cist i uvidavan cak i pri lovu. Zraci elegancijom i dobrim ukusom. Komunikativan (doslovno razgovara s Vama nježnim tonovima), zaigran i pažljiv u svakoj prilici. Obožava kuhani kukuruz (i to onako u klipu), duge šetnje po dnevnom boravku, ton ljudskog glasa koji zadivljeno sluša, promatranje kiše na prozoru i šuškave stvari.

Dobre duše željne dlakavog društva mogu nam se javiti na [email protected].


Podijeli: Facebook Twiter