Šešir je obavezan modni dodatak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kapa cuva glavu od prejakog sunca i vrucine. Nažalost, vecina nas nosi kape samo kada se suncamo. Ove godine ljetne kape i šeširici su ponovno u modi! Nema modela, boje, materijala i uzorka koji ove godine nije prihvatljiv. Na vama je da odaberete kapu ili šešir koji vam se najviše svida i koji vam najbolje pristaje.



"Kantica" šeširic

Neki ih zovu još ribickim šeširicima, no naziv je manje bitan. Ono što je važno je da se radi o preslatkim, najcešce platnenim šeširicima, s malo širim ili užim obodom. Varijacija tih modela i uzoraka je bezbroj. Savršeni su za plažu, nece se dogoditi nikakva šteta ako se namoce u vodi, a možete ih oprati s odjecom na nižim temperaturama. U tom šeširicu svi izgledaju mlade.

Kaubojski šešir

Šešir za prave "kulerice" koje žele i znaju kako privuci pozornost. Vjerujte, s kaubojskim šeširom necete nigdje proci nezapaženo, a ako se s njim pojavite na nekom od ljetnih partija, mnogi ljudi ce vam ga željeti skinuti s glave i isprobati. Najugodniji ce vam biti slamnati kaubojski šeširic, no ako nadete lijep platneni model, nemojte ga propustiti kupiti.



Vojnicke kape

Može se reci da je jedan od modela vojnicki kapa "isfurao" Fidel Castro, a što je najzanimljivije, jako dobro stoje i muškarcima i ženama. Za one vjecito sportske žene, koje vole kratke hlacice, široku sportsku odjecu, maslinaste i pastelne boje, ovo je pravi odabir. Jako dobro stoje ženama s kracom kosom ili onima koje vole nositi niski repic.


Podijeli: Facebook Twiter