Serena Williams oduševljena istarskom kuhinjom

Serena Williams dijelila je autograme na teniskim terenima ATP stadiona Stella Maris u Umagu (M. MIJOŠEK)
Serena Williams dijelila je autograme na teniskim terenima ATP stadiona Stella Maris u Umagu (M. MIJOŠEK)

Amerikanka Serena Williams, jedna od najuspješnijih tenisačica svih vremena koja se trenutno nalazi na prvom mjestu WTA liste najboljih svjetskih igračica, svoj je šestodnevni boravak u Novigradu zaključila večeras susretom sa županom Valterom Flegom i gradonačelnikom Anteom Milosom u gradskoj vijećnici. 

Williams nije davala izjave za medije, ali je privukla pažnju mnogih prolaznika i turista, a nakon susreta Milos nam je rekao da su se zahvalili Sereni što je odabrala Novigrad za odmor i njezinom sparing partneru Saši Bajinu što je slavnu tenisačicu doveo u njihov grad.

- Ono što je nama najvažnije, vidjeli smo da je stvarno zadovoljna dolaskom u Istru, ovo je, kako je rekla, prvi korak u vodu koji je napravila, a sljedeće godine će doći da se okupa cijelim tijelom. Pozvao sam je u ime Grada Novigrada i Turističke zajednice da se vrati, a to smo potvrdili i službenim pismom koje smo joj uručili, kazao je Milos.

Serena Williams i Saša Bajin na poklon su dobili najbolja istarska vina s Vinistre i cijeli paket najboljih istarskih proizvoda, koje će, kako je slavna tenisačica rekla, sigurno probati. Istarskom kuhinjom je oduševljena i za svog se boravka u Istri, kako je rekla udebljala tri kilograma. Serena Williams prenijela je svojim domaćinima oduševljenje našim morem, Brijunima, a posjetila je i aquapark Istralandia gdje se dobro zabavila. Kako nam je u šali rekao Milos, Williams je obećala dogodine, kada se vrati, s njime odigrati jedan teniski meč, pa mu sada predstoji trening za ovaj susret. (Piše Vedrana HABEREITER)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE.


Podijeli: Facebook Twiter