Serena Williams hitno operirana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Americka tenisacica Serena Williams (29), koja je u ponedjeljak zbog plucne embolije primljena u bolnicu u Los Angelesu, hitno je operirana. Bivšoj prvoj tenisacici svijeta otklonjen je ugrošak krvi iz pluca.

"Serena je operirana u Cedars-Sinai Medical centru i trenutacno je dobro. U bolnici ce ostati još neko vrijeme kako bi lijecnici pratili njezino stanje," kazala je njezina glasnogovornica Nicole Chabot, dok je Serena na Twitteru napisala: "Imala sam užasan dan, no sada je sve OK."

Osvajacica 13 Grand Slam naslova prošlog je tjedna po povratku u Los Angeles otkrila da pati od plucne embolije, a nakon dolaska u bolnicu otkriven je ugrušak. Prije toga Serena je bila u New Yorku na pretragama stopala s kojim ima problema od srpnja prošle godine kada je u jednom munchenskom restoranu nagazila na komad stakla. Od tada je imala dvije operacije stopala.

Posljednji nastup imala je u Wimbledonu prošle godine kada još bila prva tenisacica svijeta, a trenutacno drži 11. poziciju na WTA ljestvici. Serena Williams je na broju jedan WTA ljestvice bila 123 tjedna, a "srušila" ju je Dankinja Caroline Wozniacki prošlog listopada.


Podijeli: Facebook Twiter