Serđo Valić odlazi u Kanadu

Serđo Valić (J. PREKALJ)
Serđo Valić (J. PREKALJ)

Popularni istarski pjevač i radijski voditelj Serđo Valić kreće na gostovanje u Kanadu gdje će ostati tjedan dana te će u Vancouveru u subotu 3. i nedjelju 4. studenog održati dva koncerta u tamošnjim hrvatskim klubovima, gdje ga publika vrlo dobro poznaje budući da su prema najavama ulaznice već rasprodane. Osim što će našim iseljenicima uživo predstaviti pjesme sa svog lanjskog albuma prvijenca "Mali svit" i ovogodišnji hit "Zakantaj Istro", Valić će promovirati i novu pjesmu "Odlazim sad". Autor teksta je Bratislav Zlatanović, glazbu potpisuje Žare Siriščević, a riječ je ujedno o premijernom predstavljanju budući da će nakon kanadske, pjesmu imati prilike čuti i publika u Istri.

- Drago mi je što ću imati priliku nastupiti pred našim iseljenicima u Kanadi od kojih često dobivam pozive i riječi podrške i vidim da prate moj rad. Nakon prvog koncerta imat ću uživo javljanje na Radio Pulu u emisiju "Našim krajem" koju inače vodim u nedjeljnom terminu i bit će to prvi put da imam javljanje izvan Istre, ispričao nam je prije odlaska na put Valić.

O planovima za dalje popularni Rakljanac kaže da ih ima još puno, a prve je najavio već za vikend nakon povratka, kada 10. studenog ima zakazan koncert u Bičićima kraj Barbana u povodu Martinje, a dan kasnije nastavlja sa svojom radijskom emisijom "Našim krajem" koju će uživo emitirati iz Tomišići kraj Žminja. (M. Ra.)

 

 

Jelena PREKALJ


Podijeli: Facebook Twiter