Šerbedžije napunile Arenu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Filmom "72 dana" redatelj Danilo Šerbedžija u ponedjeljak se debitantski predstavio pulskoj publici u prepunoj Areni. Nakon uspješne premijere, ekipa ove dugometražne crne komedije nije krila zadovoljstvo reakcijama i odazivom publike koja je smijehom pratila brojne duhovite scene u filmu.

Ocekivano, na kraju je dugim i glasnim pljeskom redatelja i glumce ispratila s pozornice. "Veceras je u Areni stvarno bila sjajna atmosfera. Danilo je takav covjek koji oko sebe stvara fantasticnu energiju. Znao je što radi i kakav film želi. Kao otac i sin zaista smo suradivali sjajno i ponosan sam jer mislim da je napravio kvalitetan film.



Takoder, vidjeli ste fantastican prijem publike i sretan sam zbog toga", kazao je Rade Šerbedžija, koji je u filmu glumio Licanina Manu.

Svoje oduševljenje atmosferom u Areni nije krila niti Mira Banjac, glumica koja tumaci dva lika babe, a oko koje se vrti radnja filma. U Arenu se vratila nakon dvadesetak godina.

"Veceras je zaista svecano i uzbudljivo, pogotovo za mene, buduci da sam nakon toliko godina ponovo u Areni, gdje sam osvojila svoje tri Zlatne Arene. Ovu publiku poštujem i pred njom sam uvijek kao vojnik, jer da nema publike, ja ne bih imala leba da jedem", rekla je poznata glumica.



Dejan Acimovic
, upitan za atmosferu na snimanju filma, kazao je da ekipu cine ljudi kakve se samo poželjeti može te dodao da mu je drago vidjeti prepunu Arenu.

Danilo Šerbedžija kratko je opisao svoj rad s ocem na setu. "Suradnja s ocem bila je super, on je profesionalac. No, atmosfera na setu bila je ležerna jer jedino u takvoj atmosferi mogu raditi", kazao je mladi Šerbedžija ne krijuci zadovoljstvo prepunom Arenom.

Njegov film dobio je dosad najvišu ocjenu publike - 4.59, pa je "Sedamdeset i dva dana" dosad najveci favorit za Zlatna vrata Pule.


Podijeli: Facebook Twiter