Šerbedžija prvi put vidio unucicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Popularni glumac Rade Šerbedžija iskoristio je svoj kraci boravak u Beogradu da prvi put vidi unuku Anastasiju, kcerkicu Lucije Šerbedžije i Filipa Gajica.

"Iako sam u Beograd došao prehladen i bolestan, odmah sam otišao do Lucije da vidim unucice. Prvi put sam vidio malu Anastasiju, koja je prekrasna. Samo sam je pogledao jer je unuk Sergej pomno pratio što ja to radim i koliko cu pažnje posvetiti tom novom bicu.

Meni se srce paralo, ali znam da ce mi ona oprostiti jer ne razumije i nece se sjecati toga. Samo sam je pogledao i poljubio i rekao: "O, zgodna je. Sergej, dodi djedi svome! Pa nisam ja od jucer", kazao je s velikom radošcu ponosni djed Rade za dnevnik Blic.

Ponovno je najavio planove preseljenja u Rijeku. Kazao je kako se zasitio Amerike te kako se planira preseliti u Rijeku. "Vanja i Milica odlicno govore naš jezik, ali ne bih htio da budu Amerikanke. Ne mislim time ništa loše o Amerikancima, no želio bih da budu više Europljanke i bliže svojim korijenima."

Rade se želi preseliti iz Amerike zbog krize. "Tamo je kriza i života i filma. Prezasitio sam se takvog nacina života. Od Rijeckog sveucilišta sam dobio ponudu da napravim master-studije glume, medija i kulture. Najvažnije je da ce se nastava održavati na hrvatskom, ali i na engleskom i talijanskom jeziku.

Naša je stvar da stvorimo glumce koji ce moci na engleskom jeziku konkurirati za posao u Europi i Americi", kaže holivudski glumac koji ce do kraja godine sa svojim prijateljem Miroslavom Tadicem izdati CD na kojem ce biti pjesme uglavnom ljubavne tematike.


Podijeli: Facebook Twiter