Semafor ispred vatrogasne postaje


Da bi što kvalitetnije, ali i nesmetano i brže, vatrogasna vozila Javne vatrogasne postrojbe Pula mogla izlaziti na intervencije, na nogostupu ispred JVP-a u Dobrilinoj ulici postavit će se svjetleća signalizacija, odnosno takozvana semaforska konzola. Crveno semaforsko svijetlo palit će se prilikom izlaska vatrogasnih vozila na intervencije te će promet u tom trenutku biti nakratko zaustavljen, obavještavaju iz Grada Pule.

Zahtjev za postavu navedene svjetleće signalizacije uputila je, kažu nadležni iz Grada, Javna vatrogasna postaja Pula, nakon čega je Grad pristupio aktivnostima da se to što je moguće prije i realizira, a sve s ciljem da vatrogasci promptno i bez zastoja mogu pristupiti intervencijama koje život znače.

Stoga će, za potrebe izgradnje temelja i montaže konzolnog nosača za novu svjetleću signalizaciju, od 25. svibnja do 1. lipnja na snazi biti privremena regulacija prometa na dijelu Dobriline ulice. Ona se odnosi na zatvaranje manjeg dijela desne prometne trake ispred JVP-a Pula u Dobrilinoj ulici za vrijeme izvođenja radova, dok će se prilikom same postave konzolnog nosača sa svjetlećom signalizacijom za promet zatvoriti Dobrilina ulica od skretanja za Švalbinu ulicu do raskrižja s Ulicom Ćirilometodske družbe.

Ovim putem iz Grada Pule zahvaljuju građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova te ih pozivaju na poštivanje privremene regulacije prometa. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter