Seksualno zlostavljao 13-godišnje djevojčice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog monstruoznog seksualnog zlostavljanja triju djevojčica mlađih od 15 godina iza rešetaka je završio 55-godišnjak iz Zagreba. Kako doznajemo, žrtve su dvije njegove nećakinje, kao i jedna prijateljica njegove kćeri. Riječ je o 13-godišnjakinjama.

Jednu od njih je prisilio na spolni odnos. Pritom joj je prijetio i ponižavao je, zbog čega bi, ako bude proglašen krivim, mogao dobiti i do deset godina zatvora. To prvo zlostavljanje dogodilo se tijekom 2010. godine, no svoje poremećeno seksualno ponašanje 55-godišnjak je nastavio iskazivati i dvije godine kasnije.

Tako je, doznajemo, tijekom 2011. i 2012. godine bludničio s još dvije djevojke. Nakon što je slučaj prijavljen policija je odmah reagirala i privela 55-godišnjaka na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da ima dovoljno dokaza da ga se kazneno prijavi za seksualno iskorištavanje djeteta mlađeg od 15 godina.

Kako tijekom istrage ne bi utjecao na svjedoke, prije svega na svoje žrtve, te ih ne bi ponovno pokušao napastovati, 55-godišnjak je zatvoren u Remetincu. (A. RAIĆ KNEŽEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter