Seksi poput Njujorcanki...

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prva pomisao na New York nam je "Seks i grad" i otkacena Carrie Bradshaw koja nas je osvojila svojim nevjerojatnim modnim kombinacijama.

Ok, Carrie možda i nije olicenje seksipilnosti jer je njezin stil više otkacen i nesvakodnevan, no New York je prepun odlicno "isfuranih" djevojaka i žena koje vrište seksipilom i posebnom dozom stila. Njujorcanke su u pravilu vrlo pomodne, no kako ne bi bile kad njihov grad slovi kao jedan od najjacih modnih metropola. Ako prošecete ulicama New Yorka naici cete na urnebesnu mješavinu najrazlicitijih stilova, ali trendseterice se vecinom trude izgledati zavodljivo i seksipilno.

Seksi i zavodljivo ne mora biti provokativno, jer njima to uspijeva i jednostavnim kombinacijama poput uskih traperica i klasicnog bijelog T-shirta. One veliku pažnju posvecuju modnim dodacima, pa je prvo što cete na njima primijetiti dobra štikla i zanimljiva torbica. Duge noge stavljaju se u prvi plan, pa su njihove omiljene kombinacije kratke minice i ultra pripijene haljinice koje naglašavaju žensko tijelo.

One dubljeg džepa redovito kupuju dizajnersku robu i kombiniraju je sa high street brendovima, no kako i ne bi kad su njihova sniženja toliko nevjerojatna da cete naletjeti na Marc Jacobs novcanik za 5 dolara i Dolce&Gabbana haljinu za svega 20 dolara.

Koji su kljucni komadi da izgledate poput Njujorcanki? Investirajte u dobre traperice jer su one osnova svake garderobe. Ostale komade kupujte spontano, ovisno o vašem stilu, a više novaca investirajte u dobre cipele i torbice kojima cete podizati kombinacije. Jakne su bitan dio dobrog stila, pa kad naletite na neku koja vam se jako svida, obavezno je kupite.


Podijeli: Facebook Twiter