Seks turizam spas za Hrvatsku?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Teško da ce Lijepa naša dosegnuti razvijenost seks turizma jednog Tajlanda, ali neki bi zasigurno htjeli da se stvari krenu razvijati u tom smjeru.

Tako je nedavno u TV emisiji Red Carpet glavna tema bila vlasnica svingerskog kluba, mlada 28-godišnja poduzetnica iz Rovinja ?urdica Maršic. Naime, ona svoj brend namjerava izvesti u Srbiju i na - Madagaskar.

Najesen, kada na Madagaskaru pocinje toplije vrijeme, blizu grada Tuliara, otvorit ce svingerski klub, u sklopu kojeg ce biti 4,5 kilometara duga svingerska plaža, a za realizaciju tog projekta naišla je na na odlicno razumijevanje i potporu tamošnjih vlasti.

"Šezdeset posto stranih turista vapi za takvom turistickom ponudom jer im more i sunce nisu dovoljni, a 95 posto seksualno aktivne populacije mašta o svinganju", objašnjava ?urdica.

"Ljudi na odmor ne dolaze kako bi pocrnili, dolaze zbog seksa i to im moramo omoguciti' nadodala je, a ?urdinu ideju mnogi podržavaju.

Teško je reci koliko ce vremena proci do trenutka kad Hrvatska bude zaradivala zahvaljujuci seks turizmu, ali jedno je sigurno - u rovinjskom svingerskom klubu u tri godine boravilo je više od 3.000 zadovolj(e)nih parova.


Podijeli: Facebook Twiter