"Seks i grad" bez Filipa Kleve?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako se krajem prošle godine pisalo da je naš maneken Filip Kleva dobio ulogu u nastavku kino hita "Seks i grad 2", u podacima o filmu od Filipa ni traga ni glasa.

Kako je Filip ostao bez seksa i bez grada nije poznato, iako se naveliko i naširoko pisalo da je upravo hrvatski maneken Kleva dobio ulogu zavodnika u kojeg se zaljubila Samantha Jones koju glumi karizmaticna Kim Cattrall. Nema sumnje da cemo uskoro saznati što se dogodilo nesretnom Filipu, mada je i sam osobno potvrdio u rujnu prošle godine da je potpisao ugovor o snimanju filma.

"Seks i grad 2" nastavlja pricu o cetiri prijateljice koje poput hodajucih reklamnih panoa modne industrije iz kadra u kadar mijenjaju krpice raspravljajuci o svojim životima, pa cemo tako saznati je li Carrie zadovoljna u braku s Facom, hoce li se Samantha napokon skrasiti te na cijim su se jahtama provodili.

Premijera nastavka kino hita "Seks i grad" najavljena je za svibanj, kada cemo vidjeti nove avanture Carrie, Samanthe, Charlotte i Mirande uz koje se u nastavku pojavljuje citav niz slavnih glumica, poput Lize Minnelli, Penelope Cruz, Miley Cyrus...


Podijeli: Facebook Twiter