Sejo Sexon gost iznenađenja u pulskom Rock caffeu

Sejo Sexon kao iznenađenje uz Muhu i Ljunu u Rock caffeu (M. Ra.)
Sejo Sexon kao iznenađenje uz Muhu i Ljunu u Rock caffeu (M. Ra.)

Prošla je noć u pulskom Rock caffeu bila u znaku iščekivanja koncerta iznenađenja, a nije iznenađenje da ih ovaj klub priređuje već godinama pa su tako ovdje nenajavljeno znali nastupiti Urban, Massimo, Jinx, Let3 i druga poznata imena. Kako danas svaka tajna procuri, makar u obliku glasine, tako se i sinoć nagađalo tko bi taj gost mogao biti, netko tko je jako popularan u ovim krajevima, ali nije izvorno iz Hrvatske, što je zapravo samo sužavalo izbor. Tako da na koncu možda i nije bilo toliko iznenađenje kada se na bini pojavio Sejo Sexon.

Popularni pjevač jednako popularnog sastava Zabranjeno pušenje, koji je nedavno objavio novi album, na bini se s gitarom u ruci našao u društvu domaćih gitarskih snaga Predraga Ljune i Amira Hodžića Muhe. Nakon što su Ljuna i Muha publiku zagrijali obradama, Sejo je nastavio predvoditi ovaj, samo za ovu priliku sklopljeni, gitarsko-pjevački unplugged trio brdima i dolinama hitova Zabranjenog pušenja, od bržih stvari do laganica.

Tako su raspalili priče o Guzonjinom sinu, Fikreti, yugu 45, Karabaji, zatim poslu, kući i, dakako, birtiji, a publika se nije krzmala da im se povremeno glasno pridruži kao na primjer u pjesmi „Možeš imat moje tijelo“. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter