Šef Googlea dolazi na kunjadovo vjenčanje u Motovunu?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stiže li Larry Page, suosnivač Googlea i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, u petak u Motovun na vjenčanje svog šogora? Naime, u ovom se istarskom gradiću posljednjih mjeseci u potpunoj diskreciji priprema velika svadba, a priređuju je Yasemin Denari i McLain Southworth, sin bivšeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu i ujedno brat Lucinde Southworth, supruge Larryja Pagea. Prema Forbesu, Page je "težak" 23 milijarde američkih dolara te je trenutno 20. najbogatiji čovjek na svijetu.

Pokaže li se za dva dana točnom informacija o tajnom motovunskom vjenčanju šogora osnivača najtraženijeg internetskog pretraživača, dostupni podatak na internetu da se Southworth i Denari žene 12. srpnja u kalifornijskom mjestu Menlo Park služi tek kao "dimna zavjesa" za osiguranje tajnosti njihovog vjenčanja u Istri. Iako su dakle, na svojoj svadbenoj stranici na internetu mladenci objavili da će se vjenčanje održati u Kaliforniji, od neslužbenog, ali pouzdanog izvora doznajemo da će se svadba zapravo održati u Motovunu.

Organizatori su zakupili gornji i donji trg, dakle Trg Andrea Antico i Trg Josipa Resela, potvrdio nam je općinski načelnik Tomislav Pahović, ali on nije želio otkriti tko su mladenci. Zbog svadbe, koja bi trebala početi oko 15 sati, i najavljenih pojačanih mjera osiguranja, u Motovunu u petak ipak neće biti posebne regulacije prometa, a Pahović ne očekuje zastoje ni u prolasku turista. (M. RIMANIĆ, V. BEGIĆ i Z. ANGELESKI)

Puno poznatiji od mladoženje, McLaina Southwortha, njegov je šogor. Larry Page je američki poduzetnik, zajedno sa Sergeyjem Brinom utemeljitelj Googlea i 20. najbogatiji čovjek na svijetu "težak" 23 milijarde dolara.

 

OPŠIRNIJE O OVOJ TEMI ČITAJTE U DANAŠNJEM TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter