Sedmorka iz Kistanja kod državnog odvjetnika

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svih sedam maloljetnika iz Kistanja, sudionika jučerašnje tučnjave u tom mjestu u šibensko-kninskom zaleđu, privedeni su večeras Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Šibeniku koji će ih ispitati i odlučiti o zadržavanju u pritvoru ili puštanju na slobodu, doznaje se izvora bliskog odvjetništvu.

Očekuje se da bi državni odvjetnik odluku o pritvoru trebao donijeti noćas, a najkasnije do sutra ujutro.

Jučer oko 13 sati u Kistanjama došlo je najprije do verbalnog sukoba, a potom i tučnjave između maloljetnika s područja Kistanja i učenika bogoslovije Manastira Krka. Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila da su sedmorica maloljetnika iz Kistanja najprije verbalno, a potom i fizički napala osmoricu učenika bogoslovije manastira Krka iz mržnje.

Policija je izvijestila kako maloljetnika iz Kistanja sumnjiči za nanošenje teške tjelesne ozlijede 19-godišnjem bosanskohercegovačkom državljaninu s prebivalištem u Kistanjama, dok su šestorica maloljetnika s područja Kistanja osumnjičena za nanošenje lakših ozljeda petorici bosanskohercegovačkih državljana s prebivalištem u Kistanjama. S lakšim ozljedama prošla su i dvojica maloljetnih napadača iz Kistanja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter