Sedmi Harley-Davidson Party

(M.MIJOŠEK)
(M.MIJOŠEK)

Sedmi H-D Party u organizaciji moto kluba Twin Horn MC Croatia održat će se u petak i subotu u Puli i Rovinju. Radi se o moto susretu namijenjenom svim bajkerima i ljubiteljima dobre zabave a posebno je usmjeren Harley-Davidson motociklima i njihovim vlasnicima. U proteklim izdanjima ovu manifestaciju su posjetili vlasnici Harley-Davidson motocikala iz velikog dijela Europe, ali i vlasnici drugih moto proizvođača.

Bazno mjesto događanja i ovoga će puta biti sjedište moto kluba Twin Horn MC koji se nalazi na adresi Montegiro 7 u Puli.

Petak je prvi dan i bit će rezerviran za okupljanje sudionika.

U subotu okupljanje započinje točno u podne. U 13 sati s Montegira krenut će se na vožnju prema Rovinju gdje je u centru grada predviđeno stajanje od 14 do 15 sati. Za to vrijeme mještani Rovinja i turisti imat će priliku pogledati impresivne i vrijedne motocikle. U proteklim izdanjima ove manifestacije znali su biti izloženi Harley-Davidson motocikli čija procijenjena vrijednost iznosi i više od 70 tisuća eura. U 16.30 sati manifestacija se vraća u klupsko sjedište u Puli gdje se nastavlja program u sklopu kojega će biti odabrane najbolje H-D prerade u nekoliko kategorija. U 21.30 nastupit će poznati duo Muha i Veco.

Ovaj događaj ima i humanitarni karakter jer će se dio prihoda izdvojiti za kupnju namirnica socijalno ugroženim obiteljima. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter