Sedmero mrtvih u obiteljskoj tragediji u Vojvodini

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

U vojvođanskom selu Martonoš kod Kanjiže u obiteljskoj tragediji ubijeno je sedam osoba, potvrdilo je u nedjelju Ministrstvo unutarnjih poslova Srbije.

"Zbog narušenih obiteljskih odnosa nešto poslije 10 stati u mjestu Martonoš kod Kanjiže dogodila se velika tragedije u kojoj je život izgubilo sedam osoba", navodi se u priopćenju srbijanskog MUP-a.

Prema izvješćima lokalnih medija, pojedinosti o motivima šesterostrukog ubojstva nisu poznate no sve ukazuje da su poremećeni obiteljski odnosi potaknuli 55-godišnjaka R. Š da iz lovačke puške ustrijeli šest osoba u dobi od 25 do 74 godine. Žrtve su navedene kao N. B. (1990), Š. B. (1963), K. B. (1972), R. Š. (1968), J. T. (1941) i B. T. (1947). U tom sukobu smrtno je stradao i sam R. Š, ali nije još jasno je li točno da je počinio samoubojstvo kako izvještavaju mediji.

Očevid je u tijeku, a vijest je za kratko vrijeme postala udarna na svim elektroničkim medijima i portalima srbijanskog tiska. Do kraja dana očekuje se priopćenje MUP-a Srbije s više pojedinosti o toj obiteljskoj tragediji. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter