Sedamdeset sati zabave na Zlatorog plaži

Nastup Kevina Sanudersona (Neven JURJAK)
Nastup Kevina Sanudersona (Neven JURJAK)

Kanegra Beach Festival, jedan od najvećih beach festivala koji su kreirali organizatori iz Hrvatske, TNG productions, na čelu s Matijom Marićem, priveden je kraju, nakon što je na Zlatorog plaži u Svetom Pelegirnu nedaleko od Umaga okupio više od četiri tisuće ljudi u tri dana.

Obećanje žestokog techno zvuka i atmosfera open air festivala, na šumovitom poluotoku i plaži, bili su glavni mamci ovog petog izdanja festivala, koji je trajao više od sedamdeset sati, bez prestanka.

- To je ujedno bilo i najbolje izdanje festivala do sada, s najviše posjećenosti. Atmosfera i energija samog festivala je jedinstvena i što je najvažnije, imamo već jednu veliku obitelj obožavatelja. Organizacija je bila odlična, dobili smo pohvale i svi smo i više nego zadovoljni s organizatorima TNG Productions, a prekrasna plaža Zlatorog je sijala puna tri dana bez prestanka, uz prekrasno ljetno vrijeme, kazao nam je Marić.

Ove su godine posebnu pažnju posvetili zvučnim i svjetlosnim efektima, a do posebnog izražaja došao je razglas, koji je posjetiteljima ponudio poseban doživljaj. Zvijezde festivala, neki od najboljih europskih i američkih DJ-eva opravdali su očekivanja publike u sva tri dana.

U petak, prvog dana, festival je pohodilo više od 1.500 ljudi, a glavna zvijezda večeri, Matador je odsvirao jedan od najboljih setova ovog festivala. Prije njega publiku je u plesnom i tečnom ritmu zagrijao Damir Hoffman, a Marko Nastić je komande za miks pultom preuzeo pred same jutarnje sate. Novost ovogodišnjeg festivala bili su i afterpartyji u obližnjem Saint & Sinneru i Bamboo beach baru koji su u veselom i laganom ritmu trajali od jutarnjih do popodnevnih sati.

Udarni dan festivala očekivano bila je subota, kada se na plaži okupilo preko dvije tisuće ljudi. Alexander Madness zagrijao je publiku za glavne zvijezde festivala - Staceya Pullena, već poznato ime među ljubiteljima elektronske glazbe ovih krajeva, koji je publiku zapalio odličnim setom, te nakon njega Kevina Saundersona, najveće zvijezde ovogodišnjeg Kanegra Beach festivala. Subotnju su noć zaključili Dejan Milićević i KayKay, te David Morgan na bubnjevima.

Nedjelju, posljednji dan festivala zaključio je DJ Paco Osuna i šećer na kraju, Miss Sunshine.

- Želimo se zahvaliti svim fanovima Kanegre Beach Festival kojih je svake godine sve više i više. Drago nam je da je publika prepoznala ovaj festival, a peto izdanje već je mali jubilej na koji smo ponosni i to nam je poticaj da dogodine našim fanovim priredimo još novih događanja i puno dobre zabave, zaključuje Marić. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter