Sedam osoba ozlijeđeno u naguravanju zbog Beckhama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sedam je osoba ozlijeđeno u naguravanju nekoliko stotina obožavatelja Davida Beckhama koji su danas pohrilili na nogometni stadion u Šangaju kako bi se što više približili bivšem engleskom reprezentativcu, objavila je policija.

Masa obožavatelja je pokušala zauzeti nogometni teren Sveučilišta Tongji gdje je 38-godišnji Beckham, koji je u Kini u posjetu kao ambasador profesionalnog kineskog nogometnog prvenstva, trebao obući kopačke na jednoj utakmici između studenata.

"Gotovo tisuću gledatelja navrlo je istovremeno na ogradu, uzrokujući stampedo", piše dnevnik "Xinmin Evening News" na svojim internetskim stranicama.

Policija je potvrdila da je sedam osoba povrijeđeno, od čega tri policajca i dva zaštitara, te dva studenta od kojih je jedan Japanac na studentskoj razmjeni.

Utakmica je nakon ovog incidenta otkazana.

"Prekrasno sam dočekan na sveučilištu Tongji u Šangaju. Žao mi je što nisam stigao do terena da vidim momčadi. Bilo je nemoguće proći kroz masu ljudi. Saznao sam da ima ozlijeđenih, nadam se da će biti dobro i želim im brzi oporavak", kazao je Beckham. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter