Seasplash klub starta u subotu partyjem

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Deveti Seasplash festival održat ce se od 21. do 24. srpnja, a Seasplash Summer klub ce se u tvrdavi Punta Christo otvoriti vec ove subote 3ple Dubble Trubble Partyjem na tri floora, ispricao je na konferenciji za novinare organizator Davor Uljanic uz Martu Baradic. Ujedno su najavljeni i festivali Live Celebration od sedmog do desetog srpnja, Sirup Nation od cetvrtog do šestog kolovoza te Outlook festival od prvog do cetvrtog rujna.

U subotu one koji dodu u štinjansku tvrdavu ocekuju Seasplash klub floor na kojem ce nastupati Balkan's Hi-fi feat YT, Meniga, Teddy-Lee, L Jay, King Shango Sound i 2steppaz, zatim Atrium floor, odnosno techno floor na kojem ce se predstaviti Pytzek, Arszenik i DJ Unique te Tunnel floor na kojem ce roots 'n' reggae puštati Digitron Sound System. Pocetak je u 20 sati, otkada ce od fast foooda na rivi voziti brod do 6 ujutro.

Klub ce biti otvoren do rujna, 111 dana, a u njemu ce se održavati brojni partyji i koncerti te jazz veceri, ukupno 60 dogadaja plus cetiri festivala. Vec iduce subote na redu je party za zagrijavanje za Live Celebration, cetvrtog lipnja humanitarni party za oboljelog pjevaca KUD Idijota Tustu. Edo Maajka nastupa 11. lipnja Edo Maajka, 17. lipnja dolazi Kandžija, 18. lipnja održava se Roots Daughters Party, a 21. lipnja otvaraju se redovite jazz veceri pod nazivom Jazz Vibes, 22. lipnja sviraju Filji Di Bruno Atomiko.



Što se tice samog Seasplasha koji ce se održati gdje na Monumentima, Baradic je rekla da ima nekih novosti pa je dodan još jedan, peti chillsplash floor. Oni koji kupe ulaznicu moci ce si uz smještaj osigurati i besplatno kampiranje te je za njih osigurana voda i sanitarni cvorovi. Ulaznice su vec u prodaji i mogu se nabaviti putem prodajnih mjesta i web stranice Ticketproa s tim da ce kako vrijeme bude odmicalo, od svakog prvog u mjesecu, ulaznice biti skuplje.

Organizatori imaju pomoc Grada, pa je tako Herculanea ocistila prostor tvrdave u Štinjanu i Monumenata dok ce Pulapromet omoguciti prijevoz autobusima od jutra do noci kako bi se olakšao dolazak i izbjegle nesrece ako netko popije previše.

Pored nastupa na pet stagea, održat ce se i party na jahti, a bit ce i propratnih dogadanja poput Rasta basket kupa i drugih stvari s kojima ce se oni koji dodu moci zabaviti.

Izvodaci na Seasplashu bit ce iz cijelog svijeta, od Jamajke do Hrvatske pa ce tako izmedu ostalog nastupiti Perfect & House Of Riddim, Channel One Sound System, Kaly Live Dub, Slum Dogz, Shades Of Black/Paul Fox & Jonah Dan, Radikal Guru i mnogi drugi. Elemental ce predstaviti novi album, a Ajs Nigrutin i Timbe sigurno dolaze ove godine. Kako rece Uljanic, program ce se popunjavati iz dana u dan. (M. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter