Sea Star povećao kapacitet na 25 tisuća osoba dnevno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog velikog interesa za ulaznice Sea Star Festivala koncem svibnja u Umagu, nakon prvog povećanja kapaciteta krajem godine, prošlog tjedna kapacitet je dodatno proširen na čak 25.000 ljudi dnevno, tako da se očekuje ukupni posjet od više od 60.000 ljudi.

Prošlotjedna prodaja ulaznica po poklon cijeni, kažu organizatori, zabilježila je impresivne rezultate, i u usporedbi s velikim festivalima duge tradicije. S obzirom da kartu za Sea Star, kroz prodaju i Exitovu novogodišnju akciju, ima oko 16.000 posjetitelja, organizatori su preorganizirali festivalski prostor Stella Marisa, tako da u njega može stati 25 tisuća ljudi.

Festival 26. i 27. svibnja dovodi u Umag The Prodigy i Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestep live i Pendulum DJ set te širok izbor bendova regije - Dubiozu Kolektiv, Urbana, Elemental, Brkove, Bad Copy, Jonathana, Artan Lili, Kišu metaka, High 5 & Kuku$, Sassju, Krankšvester i Matter. Nova imena Sea Star objavit će se u sljedećih desetak dana.

Prvo izdanje festivala raširit će se na ukupno četiri dana. Zagrijavanje počinje u četvrtak, 25. svibnja; a u nedjelju, 28. svibnja je after program. U prodaji se trenutno nalazi ograničena količina festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 259 kuna, što je 40 posto u odnosu na zadnju cijenu, te VIP Gold po 749 kuna. Oboje se mogu kupiti u prodajnim sistemima Ticketshop i Entrio. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter