Sea Star Festival: U 24 sata planulo 11 tisuća ulaznica!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Ogroman interes za prvo izdanje Sea Stara u Umagu rezultirao je rekordnim startom prodaje za jedan festival u Hrvatskoj. Poslije samo 24 sata umaški glazbeni spektakl ima garantiranih fantastičnih 11.000 posjetitelja!", ističu organizatori ovog novog Exitovog festivala koji će se u umaškom Stella Marisu održati 26. i 27. svibnja i na šest različitih pozornica predstaviti neka od najznačajnijih imena svjetske i regionalne glazbene scene, a među prvim objavljenim headlinerima su The Prodigy, regionalna senzacija Dubioza Kolektiv te domaćini Urban & 4.

Impresivne brojke

- Prvog dana prodaje razgrabljeno je nevjerojatnih 5.500 ulaznica za Sea Star Festival u čak 22 zemlje diljem svijeta. Među kupcima prednjači regionalna publika, ali primjetan je i velik broj Britanaca i Nizozemaca. U sklopu novogodišnje Exitove akcije "1 ulaznica = 4 festivala", gdje svi kupci ulaznice za festival u Novom Sadu na poklon dobivaju ulaznice za hrvatski Sea Star, crnogorski Sea Dance i rumunjski Revolution, prodano je čak 18.000 karata. Iz dosadašnjeg iskustva najmanje trećina tih kupaca registrirat će se i za dolazak u Umag 26. i 27. svibnja, što znači da prvo izdanje festivala u resortu Stella Maris već sad ima osiguranih 11 tisuća posjetitelja!, kažu organizatori Sea Star Festivala.

- Impresivnih 11 tisuća posjetitelja nakon svega jednog dana s pravom govori da će Stella Marisom, na prvoj postaji Exit Avanture, kroz festivalska vrata proći ukupno 50 tisuća posjetitelja, procjenjuju organizatori i napominju da je u prodaji novi, veoma ograničen broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 229 kuna što je čak 50 posto uštede u odnosu na finalnu cijenu. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Ticketshop.hr i Entrio.

Tulum zagrijavanja i afterparty

U ponudi se osim ulaznica nalazi i smještaj u apartmanima Stella Marisa po cijeni već od 9,99 Eur po osobi i veoma ograničen broj promotivnih paketa u koji su uključeni šestodnevni smještaj u kampu festivala i ulaznica za festival po cijeni već od 49 eura. Više informacija o smještaju i turističkim paketima može se pronaći na siteu www.exittrip.org. Također, Sea Star je pripremio Premium i Premium plus ponude za festivalski kamp po cijeni od 209, odnosno 249 kn.

Osim dva glavna dana (26. i 27. svibnja) posjetitelje u turističkom kompleksu Stella Maris na Sea Star Festivalu očekuje i veliki tulum zagrijavanja u četvrtak, 25. svibnja, kao i afterparty za one najizdržljivije u nedjelju, 28. svibnja. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter