Sex by Pixar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Animatori studija Pixar uskoro bi se mogli zvati - PiXXXarovci! Ekipa od nekoliko animatora zajednicki je napravila nekoliko crtica za djecu, a sada crtaju zabavne knjige za odrasle. Scott Morse, Lou Romano, Don Shank i Nate Wragg zajedno su radili na superuspješnom crticu Pixara 'Juhu-hu', a potpisuju i rad na serijalima za djecu kao što su 'Deksterov laboratorij', 'Krava i pile' i 'The Powerpuff Girls'.

U planu im je zajednicki rad na serijalu od cetiri knjige, dosad su izdali 'The Ancient Book Of Myth And War' koji se bavi ratnom tematikom, a druga knjiga koja treba izaci bavi se ostalim stvarima koje zanimaju djecake! 'The Ancient Book of Sex and Science' bavi se seksom i znanošcu, no nije drevna knjiga kao što naslov govori, vec suvremena knjiga s posvetom starim vremenima.

Nate Wragg izjavio je da su ga inspirirale naslovnice starih knjiga o popularnoj znanosti koje su se u njegovoj mladosti bavile raznim znanstvenim temama, ali nije bilo niceg povezanog sa seksom. Stoga je Wragg odlucio napraviti svoju knjigu i dati joj staromodni izgled, a pridružio mu se i Scott Morse. On je priznao da su svi crtaci u biti introverti, što znaci da su i 'malo perverzniji' od odraslih. Djetinjstvo su proveli citajuci Playboyeve stripove i crtkarajuci po rubovima udžbenika, sada zaraduju crtajuci za djecu, a u slobodno vrijeme crtaju za odrasle djecake poput njih samih!


Podijeli: Facebook Twiter