SDP Vižinada: Važniji napredak nego vlast


- U Općinskoj organizaciji SDP-a Vižinada stvari više-manje funkcioniraju kako treba, jer energiju i volju za uspjehom treba fokusirati prema važnim stvarima i važnim projektima, a ne na međusobno omalovažavanje, što na kraju rezultira raspadom međuljudskih odnosa i stvaranju potpuno krive slike o onome što SDP zapravo jest, rekao je na izvještajno-tematskoj konvenciji OO SDP Vižinada njen predsjednik Olivar Arman.

Naglasio je kako je to stranka iskusnih, mladih, aktivnih, motiviranih i ambicioznih ljudi koji će napornim radom vratiti opet SDP-u reputaciju pobjednika. "Jer meni, jer nama je, Vižinada bitna", poručio je Arman. U suradnji s nezavisnom listom Maksimiliana Ritosse, SDP s velikom odgovornošću obnaša vlast u Općini Vižinada, pa im se Arman zahvalio na aktivnoj suradnji, kao i oporbenom IDS-u koji svojim konstruktivnim savjetima i kritikama pomaže efikasnijem radu općinske uprave.

Arman je potom govorio o aktualnim investicijama, gradnji kanalizacije s pročistačem u Vižinadi, obnovi kuće Maraston, te planovima za asfaltiranje naselja Zabregi, zamjeni postojeće javne rasvjete ekološki prihvatljivom LED tehnologijom, gradnjom niskoenergetskog vrtića i uređenja trga u Vižinadi.

- Svi ovi projekti, a i budući nisu tu da bi se hvalili njima, već su tu kako bi pokazali da nam nije samo bitno pobijediti na izborima, imati većinu u vijeću, načelnika i zamjenika iz redova SDP-a, već da pokažemo da je nama Vižinada bitna, rekao je Arman.

Za članove županijske konvencije OO SDP-a Vižinade predloženi su: Marko Ferenc, Đoni Šimonović, Anđelko Horvat, Darko Radešić, Bojan Rosić i Laura Kešac, a za njihove zamjenike Oliver Arman i Đulija Lubianu. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter