"SDP se ponaša komunisticki"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Celnici HDZ-a Splita i Splitsko-dalmatinske županije oštro su danas kritizirali politiku SDP nazivajuci je licemjernom i demagoškom te pritom ocijenili da se ta stanka ponaša na komunisticki nacin.

- U proteklih 60 godina komunisti, koji sada u Hrvatskoj ponovo pretendiraju doci na vlast, ubijali su "bijele miševe" - gradane hrvatske nacionalnosti, gdje god su stigli, primjerice Brunu Bušica ili ravnatelja Ine Stjepana ?urekovica, kazao je predsjednik županijskog odbora HDZ Krunoslav Peronja.

Saborski zastupnik HDZ-a Živko Nenadic dodao je: "SDP je sljednik Komunisticke partije koja je 50-ih i 60-ih godina eksperimentirala s Jugoslavijom, a HDZ je bio najjaci i prvi u rušenju komunizma i stvaranju hrvatske države. Posljedice komunistickog eksperimenta s Jugoslavijom su 15.000 mrtvih u Domovinskom ratu", kazao je Nenadic.

Predsjednik splitskog HDZ-a Dujomir Marasovic izjavio je da su dužnosnici SDP-a "glavni kocnicari hrvatskog gospodarskog oporavka i izlaska iz recesije".

- Oni žele da Hrvatska ne izide iz ekonomske krize i da tone dublje u krizu jer u tome vide šansu dolaska na vlast. Njima je stranacki interes iznad hrvatskog interesa, ustvrdio je Marasovic.


Podijeli: Facebook Twiter