Šćulac pomoćnik ministra poljoprivrede, Kovačević pravosuđa

Nenad Šćulac (G. ČALIĆ ŠVERKO)
Nenad Šćulac (G. ČALIĆ ŠVERKO)

Među novo imenovanim pomoćnicima ministra poljoprivrede, uz Krunoslava Karalića, Tomislava Kiša, Ivicu Francetića i Zdravka Baraća, nalazi se i jedan Buzećan, Nenad Šćulac. Na tu je dužnost, neslužbeno doznajemo, imenovan iz kvote Mosta.

Aktualni gradski pročelnik Službe za opće poslove, u Gradu Buzetu zaposlen je od 2007.godine prvotno kao stručni suradnik za pravne poslove, a bio je i predstojnik Ureda gradonačelnika, u vrijeme dok je gradonačelnik Buzeta bio današnji župan Valter Flego.

Na pitanje kada stupa na novu dužnost, Šćulac je odgovorio da još dogovara detalje te da bi to moglo biti idućeg tjedna, s obzirom mora riješiti svoje obveze u Buzetu.

- Na dužnost pomoćnika ministra poljoprivrede angažiran sam kao stručnjak za pravne poslove, za usklađivanje procedura i pripremanje pravilnika i moji zadaci bili bi vezani uz pravnu struku i pravne procedure, izjavio nam je u kratkoj telefonskoj izjavi ovaj diplomiran pravnik.

Puljanin Slavko Kovačević imenovan je pak pomoćnikom ministra pravosuđa. Kovačević je duži niz godina radio u pulskom zatvoru, uglavnom na funkcijama vezanima uz službu osiguranja. (G. Č. Š., GI)


Podijeli: Facebook Twiter