Scoria: Ostajem u Puli bez obzira na ponudu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dan nakon prvog, uvjetno receno, domaceg prvoligaškog poraza u «Istri 1961» se ipak najmanje razgovaralo o utakmici s «Varteksom». U prvom je planu ponovno bio pulski trener Elvis Scoria. Iz Splita su stigle vijesti da celnici «Hajduka» dolaze na razgovor s njim kako bi ga doveli na celo splitskog prvoligaša koji je u «nebranom groždu». Navodno su predsjednik Joško Svaguša i Ivica Šurjak danas krenuli na razgovor s trenerom Verudeža. Pokušali smo stoga vec prije rucka razgovarati sa Scorijom, ali je njegov mobitel bio ugašen, što nije slutilo na dobro. Ipak, nešto poslije 14 sati Scoria je nazvao i ponudio odlicne vijesti za sve pulske nogometne zaljubljenike.

- Nitko me nije kontaktirao iz «Hajduka», nisam dobio nikakvu ponudu - decidiran je bio Scoria. - Ostat cu na klupi «Istre 1961» minimalno do kraja ove sezone kako bismo odradili ono što smo u klubu zacrtali. Dakako da mi kao treneru godi zanimanje velikog kluba, ali cak i da ovog trenutka dode ponuda «Hajduka», ne bih je prihvatio - vrlo je jasan bio Elvis Scoria.

Jasan je bio i predsjednik Darko Jergovic, iako je utakmicu na Kantridi u subotu s tribina pratio i Milivoj Bracun i nakon toga razgovarao s clanovima izvršnog odbora kluba.

- Milivoj Bracun je bio na Kantridi i razgovarao je s nekim clanovima naše uprave, ali nema šanse da on sad postane naš trener, niti je o tome uopce bilo govora - rekao je predsjednik Verudeža Darko Jergovic. - Što se ovoga oko Scorije tice, mogu samo ponoviti da nas kao klub nitko iz «Hajduka» nije kontaktirao. Mi smo cvrsti u stavu da je trener Scoria nama sada najpotrebniji.


Podijeli: Facebook Twiter