Scoria ne odlazi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nije lako u situaciji u kakvoj se našao pulski nogometni prvoligaš treneru izaci pred novinare i otvoreno raspravljati o situaciji u klubu. Nakon cetvrtog uzastopnog poraza, onog od Slaven Belupa koji ih je stajao daljeg nastupa u Kupu, a uoci "utakmice godine" u Zaprešicu protiv Intera koja se igra vec u petak, trener Istre 1961 ipak je sjeo i bez dlake na jeziku progovorio o problemima koji su doveli klub u ovu nezavidnu situaciju na prvoligaškoj ljestvici.

- Nije istina da se sa mnom ne može razgovarati kao što neki clanovi uprave govore. Ja sam u klubu sve zajedno kao trener više od cetiri godine i mislim da se kroz cijelo to razdoblje moglo bez problema komunicirati sa mnom – rekao je Elvis Scoria osvrnuvši se na prozivanja izvršnog dopredsjednika Ivana Heraka i dopredsjednika kluba Korada Soldatica.

– Uostalom, razgovarao sam s predsjednikom Jergovicem otvoreno o stanju u klubu i iznio mu svoje videnje. Smatram da nisam odjednom, preko noci, zaboravio trenirati momcad i da imam snage i volje da s ovim igracima izvucem klub iz ove neugodne situacije na ljestvici u kojoj smo se našli. Zato ne želim reci da dajem ostavku u slucaju negativnog rezultata u Zaprešicu. Ne spuštam glavu ni pred kim dokle sam god uvjeren da postupam na dobrobit kluba. (R. CAR)

VIŠE CITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD CETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter