Scoria: Bez Verude nema ostanka u ligi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Povratak sa sedmodnevnih priprema na Bjelolasici za momcad pulskog nogometnog prvoligaša "Istre 1961" oznacio je i kraj prvog dijela priprema koji je trajao dva i pol tjedna. Iako još ovoga tjedna nece biti zanemaren rad na fizickoj spremi, uigravanje za prvoligaške dvoboje i borbu za bodove ostanka u ligi ono je što ocekuje Scorijinu momcad do pocetka prvenstva 25. srpnja.

- S dosadašnjim dijelom priprema sam zadovoljan, odradili smo sve što je bilo u planu i sad se okrecemo nastavku priprema u Puli - konstatirao je trener Verudeža Elvis Scoria.

Listu pojacanja zasad su popunili Dragan Župan i Tonci Kukoc, izvjestan je i ostanak Darija Mijatovica te novopridošlog Roka Mišlova, a sa zakašnjenjem se vratio sa zebnjom ocekivani Malijac Kalilou Traore. Scoria kaže da zapravo nema igraca s nedefiniranim statusom.

- Za Traorea ce sigurno biti sankcija. Kao i obicno, za vrijeme dok nije bio ovdje nije ništa trenirao. Vidi se da ima svježine, ali ove sezone vracat cemo ga postepeno. Pored toga, ove sezone ce se za sve morati izboriti, nece više moci dobiti sve na gotovo. Oko nekih stvari ce se morati potruditi i zaslužiti ih.

- Ako u prvom dijelu prvenstva domace utakmice ne budemo igrali na Verudi, naše šanse za ostanak u ligi ce se rapidno smanjiti. Bez domacih utakmica u Puli cilj koji smo ostvarili nema prevelikog smisla. Nadam se da se to ipak nece dogoditi - zakljucio je Scoria. (M. VUKŠIC; snimio B. GRAHOVAC)

Više citajte u tiskanom izdanju od 6. srpnja


Podijeli: Facebook Twiter