Šćike i Alen Vitasović promovirali pjesmu i spot


Šćike i Alen Vitasović su pred brojnim posjetiteljima u Cafe baru Enigma u Potpićnu, održali promociju svoje nove singl pjesme i spota pod nazivom "Grožnjana grada". Kao što govori i sam naziv, spot za pjesmu je snimljen u Grožnjanu, a na pjesmi gostuje Alen Vitasović. U dobrom raspoloženju pred prijateljima i fanovima Šćika, održana je promocija nove pjesme Šćika, a prisutni su mogli pogledati i spot koji je izazvao pozitivne kritike.

Voditelj večeri bio je Adriano Šćulac, koji je Šćike i Alena Vitasovića pohvalio kao svojevrsne čuvare i promicatelje istarske tradicije i narječja. Promociju spota i pjesme uveličali su i prijatelji iz klape Labin izvevši nekoliko pjesama.

Spomenimo i to da je za glazbu i aranžman na pjesmi Grožnjana grada zaslužan Tonči Horvat Hus (Baltazar). Spot potpisuje Castor, a uskoro će se moći vidjeti na brojnim televizijskim postajama kao i na youtube kanalu, te pjesma će se čuti na svima radijskim postajama.

Šćike su se na promociji zahvalile svima koji su sudjelovali u stvaranju pjesme i spota, Tončiju Horvatu Husu, autoru pjesme i aranžmana, Castoru za snimanje i montažu spota, Alenu Vitasoviću na suradnji i odličnom vokalu, Barbari Ravnić i Katarini Mofardin za doprinos u videospotu. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter