Schumacherovo stanje stabilno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stanje Michaela Schumachera je stabilno, a tijekom noći nije bilo nikakvih komplikacija, kazala je na novinskoj konferenciji u bolnici u Grenobleu njegova glasnogovornica Sabine Kehm.

- Noć je protekla mirno i to je dobra vijest. No, on je još uvijek u komi i prerano je za bilo kakve prognoze, kazala je Kehm pred velikim brojem okupljenih novinara. Ona je odbila odgovarati na novinarska pitanja jer, po njezinim riječima, "samo liječnici mogu govoriti o njegovu zdravstvenom stanju".

Uz Schumachera, koji je u bolnici već 72 sata, novogodišnju noć provela je i njegova obitelj. U utorak je obavljena i druga operacija na glavi bivšeg svjetskog prvaku u Formuli 1 kojom je uklonjen veliki hematom i smanjen pritisak na mozak.

Istodobno je i javni tužitelj u Albertvilleu otvorio službenu istragu o Schumacherovoj nesreći koja se dogodila izvan skijaških staza u Meribelu. Prema prvim saznanjima, potvrđeno je da je Schumacher prilikom pada udario u stijenu, a s njim je u trenucima nesreće bio i njegov 14-godišnji sin. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter