Schwarzenegger ima izvanbracno dijete

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger (63) priznao je da je prije deset godina dobio dijete sa svojom kucnom pomocnicom, objavio je The Los Angeles Times.

U priopcenju kojim odgovara na novinarsko pitanje, Schwarzenegger kaže: "Kad sam otišao s dužnosti guvernera, rekao sam supruzi za taj dogadaj od prije više od desetljeca. Shvacam i zaslužio sam svu ljutnju i razocaranje prijatelja i obitelji. Isprike nema i preuzimam punu odgovornost za bol koju sam izazvao. Ispricao sam se Mariji, svojoj djeci i obitelji. Doista mi je žao".

Schwarzenegger i supruga Maria Shriver prošli su tjedan objavili da od pocetka godine odvojeno žive. U braku su bili 25 godina i imaju cetvero djece.

Los Angeles Times nije objavio ime žene koja je rodila Schwarzeneggerovo dijete, no u ponedjeljak, prije nego što je bivši guverner izdao svoje priopcenje, ona je za LA Times rekla da je u sijecnju nakon 20 godina prestala raditi za njih te da je njezin bivši muž otac djeteta. Kada su je novinari kasnije obavijestili što stoji u Schwarzenegerovu priopcenju, nije ga željela komentirati. (H)


Podijeli: Facebook Twiter