Scarlett se vraca plavušama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stilizirana više kao gospodica iz pedesetih, Scarlett Johansson pokazala je da više ne treba tamnu kosu za ulogu Crne udovice. Znaci li to i povratak oblinama?

Kao neke holivudske novopecene supruge, poput Albe i Longorie, i Scarlett Johansson je po mnogima izgubila na stilu i seksipilu. Razocaranje transformacijom ove donedavne kraljice filmskog platna doseglo je vrhunac kada je putenost mijenjala za superherojsku formu za potrebe Iron Mana.

Mršavija i tamnokosa Scarlett sunovratila se u bezdan nekadašnjih ljepotica, ali ne zadugo! Usporedo s predstavljanjem prvih fotografija iz Iron Mana, Scarlett je izašla na crveni tepih u funkciji redateljice-debitantice na festivalu kratkih filmova u Hollywoodu. Njen redateljski prvijenac s Kevinom Baconom u glavnoj ulozi izbacen je iz omnibusa, New York, I Love You, ali to nije sprijecilo ScarJo da dokaže kako ipak nije za odbaciti, pa je snimila These Vagabond Shoes.

Blagonaklonost je pretpremijerno zaradila ženstvenim stylingom i nakovrcanom kosom boje meda koja kao putokaz govori. Opet plavuša!


Podijeli: Facebook Twiter