Scarlet dizajnirala humanitarnu torbu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kako bi se pomoglo žrtvama stravicnog potresa na Haitiju, holivudska zvijezda Scarlett Johansson dizajnirala je ekskluzivnu torbu za Mango koja je od danas dostupna u više od 1.400 Mangovih trgovina diljem svijeta i u prodaji ce biti sve do iscrpljenja zaliha.

Torba se prodaje po cijeni od 14 eura, a dio prihoda donirat ce se neprofitabilnoj organizaciji Oxfam International, koja se bori protiv siromaštva u svijetu. Dizajnom na torbi predstavljena je stara zemljopisna karta Haitija uz poruku "Supporting the people of Haiti" napisana Scarlettinim rukopisom uz njezin potpis.



U prilog tome, Scarlett Johansson je izjavila: "Oduševljena sam što mi je Mango omogucio da ovim projektom promoviram savjesni konzumerizam te da na taj nacin pomognemo ovoj divnoj organizaciji kojoj je medu ostalima i cilj da pomognu žrtvama potresa na Haitiju. Ukoliko kupite ovu torbu koju sam ja dizajnirala posebno za ovu priliku, direktno cete pomoci organizaciji koja je svoje napore usmjerila prema tome da se stanovnicima Haitija osigura cista i pitka voda".

Ninona Vila, direktorica korporativnih komunikacija izjavila je: "Uzimajuci u obzir strašne posljedice koje je izazvao potres na Haitiju, Mango je odlucio pomoci svim njegovim žrtvama. Iz tog razloga, našim smo potrošacima željeli dati priliku za sudjelovanje u tom projektu jer je mnogo ljudi kojima je pomoc potrebna."


Podijeli: Facebook Twiter