Savršene torbe za poslovni look

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tražite li samo jedan komad koji cete kupiti ovog proljeca neka to bude poslovna torba. Torba spada medu komade u koje se svakako isplati investirati jer kvaliteta obicno dolazi s cijenom, pa ako ste skloni klasicnom stilu i ne pratite trendove u vecoj mjeri, jedna svjetlija poslovna torba za topliju i tamnija za hladniju sezonu ce vam biti dovoljne.

Cak i ako igrate na kartu klasike, neka zanimljiva kopca, prošivena koža, detalji na ruckama ili pak zanimljiva izvedba (npr. pletena koža) mogu razbiti monotoniju klasicnog dizajna, a uvijek izgledati trendi.

Preferirate li ipak trendovske komade, ove sezone se nose platnene torbe s kožnim detaljima. Koža se obicno nalazi uz rubove, na dnu i na ruckama kao dodatna potpora, a odabir je uistinu velik. Romanticne žene mogu odabrati tkaninu s uzorkom ruža, ljubiteljice minimalizma jednobojnu, a one koje jedva cekaju godišnji torbu od tkanine na mornarske pruge.

One najhrabrije uživati ce u torbama žarkih boja, iako savjetujemo da za ured birate nešto prigušenije nijanse poput bordo, navy plave i maslinasto zelene. Ove sezone klasicne poštarske torbe s dugim remenom nisu na cijeni; nose se torbe koje osim kratkih rucki imaju remen kojeg po želji možete skinuti ili staviti te tako torbu nositi u ruci ili na ramenu.

Što se velicine tice, tu vrijedi pravilo „što veca, to bolja" jer vecina žena ne izlazi van iz kuce bez gomile stvari. Zato ove sezone birajte neku u koju možete staviti sve svoje mobitele, novcanike, kozmeticke torbice, higijenske potrepštine, notese...


Podijeli: Facebook Twiter