Savršena podloga za savršen ten

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mnoge žene izbjegavaju korištenje podloge - pudera jer se boje masnih tamnih mrlja, neadekvatne boje podloge ili neprirodnog izgleda odnosno ucinka maske.

Nekada je zaista bilo teško pronaci idealnu podlogu, vecina ih je bila gusta i teške teksture, no odavno su ti dani iza nas. Danas su proizvodaci svoje podloge doveli do savršenstva, tako da pravilnim odabirom zapravo radite uslugu svojoj koži.

Mnogi su proizvodaci dodali zaštitu od sunca u svoje podloge tako da vas ona dok je koristite štiti od efekta starenja koje izaziva sunce. Takoder postoje i podloge koje odbijaju svjetlost te su veoma dobre za stariju kožu. One sadržavaju stotine sitnih cestica što odbijaju svjetlost od kože, te tako sitne linije, bore i prištici postaju manje uocljivi, a takoder su idealne i za fotografska snimanja. Postoje razlicite vrste podloga ovisno o tipovima kože.



Obojana krema

Tekstura izmedu vlažne kreme i tekuceg pudera, izvrsna za mladu i svjetliju kožu. Idealna ljeti kada želite ujednaciti preplanuli ten.

Tekuca podloga

Najsvestranija podloga, lako se razmazuje, pruža prirodan izgled idealan za sve tipove kože osim za suhu.

Kremasta podloga

Gusta, hranjiva i vlažna što je cini idealnom za suhu i stariju kožu. Obavezno se mora nanositi spužvicom.

Kompaktna podloga

To su formulacije sve u jednom, uvijek sadrži u sebi puder pa je idealna za masniju kožu jer ostavlja matirajuci efekt. Takoder ju je potrebno nanositi spužvicom.

Podloga u sticku

Podloga koja potjece još iz holivudskih dana, a najcešce je koriste vizažisti. Guste je teksture, pogodne za kožu s vidljivim nedostacima.


Podijeli: Facebook Twiter