Savi Glišiću nagrada Hrvatske turističke zajednice

Savo Glišić (M. MIJOŠEK)
Savo Glišić (M. MIJOŠEK)

Kao i svake godine, Hrvatska turistička zajednica u tradicionalnoj akciji "Djelatnik godine - čovjek ključ uspjeha u turizmu" dodjeljuje nagrade. Akcija je to koju pozdravljaju svi koji se posredno ili neposredno bave turizmom jer, osim časti, znači dodatni poticaj i daljnju motivaciju za rad.

Među 24 nagrađena, u prestižnom društvu djelatnika 2013. godine našao se i Savo Glišić, djelatnik u zračnom prijevozu Zračne luke Pula, kojemu dodijeljena nagrada znači upravo - dodatni poticaj.

- Nagrada koju sam dobio puno mi znači, jako sam sretan. Lijepo je kad netko prepoznaje trud, zalaganje i ljubav prema poslu. Ponosan sam na to, rekao nam je Glišić, s kojim smo se nakratko našli na njegovom radnom mjestu.

Istaknuo je da mu je ova nagrada daljnji poticaj za rad. "Oduvijek sam se", kazao nam je, "trudio dati sve od sebe na poslu i sretan sam što je to netko prepoznao". Glišić je u "zračnom" poslu već 38 godina. Prvi mu je posao bio u tehničkoj službi, bio je vozač aerodromske opreme, u vrijeme rata radio je kao zaštitar, a kasnije se dodatno obrazovao za ovo što radi zadnjih osam godina - protudiverzijski operater.

Pojednostavljeno, Glišić je osoba kroz čije ruke prolazi sva prtljaga koja se unosi u avion, i on je taj koji kontrolira i odlučuje što će se unijeti. (N. SOFTIĆ)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter