Sataraš u Pomidoru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tko kaže da boravak na pulskim plažama nije zabavan? U subotu je u Gortanovoj uvali na Lungomareu održan prvi ovoljetni After beach party. Dogadaj je poceo u 16 sati i sve je bilo kako spada - idealna lokacija, muzika, kokteli, ples, kupaci kostimi… dok je vrijeme dozvolilo. Naime, party je trebao potrajati do 20 sati, no kiša ga je prekinula sat ranije.

Upravo su ovakve manifestacije najavili Stipe Drviš i Marko Ristic pri nedavnom otvorenju svog beach bara Pomidor smještenog u šumici iznad plaže. Za muziku je bio zadužen DJ Pauletta, a vrhunski kokteli mogli su se ispijati po vrlo povoljnim cijenama, po 28, odnosno 32 kune.

Upravo kokteli cine glavninu ponude u Pomidoru, a pripremaju se samo od najkvalitetnijih pica, kako kaže Ristic, predsjednik Udruge barmena Istre. Premda bi, moguce, starijoj populaciji, iz iskustva govori Ristic, glazba mogla smetati, "mi za sve imamo potrebne dozvole, tako da problema ne bi trebalo biti. Osim toga, odaziv govori da su ovakvi dogadaji medu mladima tijekom ljeta itekako dobrodošli".

Drvišu takoder miješanje koktela više nije strano, no ipak veca mu je strast puštanje muzike. Proslavljenog boksaca, a u novootvorenom lokalu poznatijeg kao DJ Sataraš, pitali smo kako to da se našao u ugostiteljsko-glazbenim vodama.

- Oduvijek mi je bila želja i svi moji bližnji znaju da sam uvijek govorio da cu kad-tad biti DJ, i eto, konacno mi se za to ukazala prilika. Ovo je nešto novo, pa mi je zanimljivo. Ma, radim sve što treba - bljujem vatru, bacam koktele, našalio se Stipe i dodao da to nije jedina promjena u njegovom životu. Naime, sa svojom je dugogodišnjom djevojkom Erikom Komel uplovio u bracne, a uskoro ce i u roditeljske vode.


Podijeli: Facebook Twiter