Sasha Lopez i Umek u ex tvornici duhana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Krajem mjeseca industrijska arhitektura bivše tvornice duhana postaje epicentar zabave u Hrvatskoj. Velika hala ugostit ce u subotu 28. travnja Sashu Lopeza, jedno od najtraženijih imena house glazbe na europskim prostorima.

Ovaj je rumunjski producent i glazbenik široj javnosti postao poznat nakon što je njegov singl "All my people" zavladao klubovima i došao na top ljestvice klupskih hitova u 2011. Lopezu ce se za pultom pridružiti i vokalistica Aleksandra Blake te MC Broono, a društvo ce mu praviti i slovenski DJ Sylvain i Vanillaz te hrvatski kolege DJ Luca Montecchi i Saturday Simon.

Dva dana kasnije, u ponedjeljak 30. travnja isti ce prostor ugostiti Umeka, poznato ime regionalne elektronske glazbene scene. Nazivaju ga i najvecim slovenskim izvoznim proizvodom, medunarodno priznatim producentom te najboljim DJ-em na ovim prostorima. Uvertiru u prvomajsku noc dodatno ce zaciniti vatreni plesni show slovenske grupe SheDivaz, a uz Umeka ce nastupiti i Mike Vale, MrMarley, BarZu te DJDey.

Oba proljetna dogadaja organizirana su u sklopu Collegium Spring Break programa, a ulaznice se u pretprodaji mogu pronaci na stranicama Eventima.


Podijeli: Facebook Twiter