Saša Škrinjar novi čelnik IDS-a Ližnjan


Na izbornoj skupštini podružnice IDS-a Ližnjan za predsjednika je jednoglasno izabran Saša Škrinjar, koji je na čelnoj poziciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika podružnice Stanislava Perkovića. Uz Škrinjara, za članove predsjedništva izabrani su Danijel Vale, Dragan Ušić, Robert Grbin, Danijel Ribarić, Irena Vojak, Danijel Benčić, Ana Došen i David Pauro.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, Škrinjar je naglasio da će u narednom mandatu učiniti sve kako bi ojačao podružnicu kojoj je potreban novi zamah.

- Želja mi je da zajedničkim snagama uključimo više sumještanki i sumještana u naše aktivnosti te se posebno nadam da će nam se priključiti što veći broj mladih snaga. Pred nama je puno posla, a cilj nam je dočekati spremno sljedeće lokalne izbore kako bismo u konačnici odnijeli pobjedu, zaključio je Škrinjar.

Općinska podružnica IDS-a Ližnjan na skupštini je ujedno iskazala podršku kandidatu za predsjednika IDS-a Borisu Miletiću te kandidatima za članove Predsjedništva IDS-a Tediju Chiavalonu i Giulianu Vale. Prisutnima se obratio i saborski zastupnik Valter Boljunčić. (P. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter