Saša 21 objavio ploču

Naslovnica albuma Saša 21 "VH-i1"
Naslovnica albuma Saša 21 "VH-i1"

Saša 21 objavio pločuSale Veruda (ex KUD Idijoti) i njegov bend, autorski rock trio Saša 21 upravo su objavili svoj prvi album pod nazivom "VD-i1". Album sadrži 12 pjesama; štampan je kao vinilno izdanje u nakladi od 521 primjerka, a objavljen je u koprodukciji dviju etiketa - Dirty Old Labela i PDV-a.

Iako su pjesme snimljene prije deset godina u riječkom Muzičkom ateljeu David, rad na ploči se i odužio. Kako kažu u bendu, igra se produžila, a nakon svih uspona, padova, odgađanja, obećavanja, ponovnog zakazivanja i perfekcionističkog dotjerivanja, odštampani album konačno je u Puli.

Mix je ove godine finiširan u pulskom studiju Partyzan, mastering je odradio poznati Petar Dundov u svom Neumatik studiju u Zagrebu, dok je pulski fotograf i dizajner Igor Zirojević oblikovao naslovnicu.

U odnosu na postavu koja je snimila ploču (Sale Veruda gitara i glas, Boris Kvaternik bas i glas, Aljoša Monar bubnjevi, te gosti Papec usna harmonika u "Demo, demo"' i Mićo iz benda Sake gitara u "Preduga"), nakon nekoliko personalnih promjena bend danas nastupa u postavi Sale Veruda gitara i glas, Boris Kvaternik bas i glas te Kolumbo bubnjevi.

LP se za sada može nabaviti na Saletovom štandu u Puli (ili putem mail adrese [email protected]. Nakon što izdavači formiraju cijenu, album će i u trgovine, a bit će dostupan i u web shopovima obje etikete. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter