Sanja i Morena ispale iz showa: U polufinalu servirale deset deka šunke i svježi sir!

Ekipa filma na presici u Circolu (N. LAZAREVIĆ)
Ekipa filma na presici u Circolu (N. LAZAREVIĆ)

Na korak do finala, show “Tri, dva, jedan-kuhaj!” sinoć su napustile Sanja i Morena piše RTL.hr.

Pripremale su zamotuljke sa šunkom i sirom, punjenu korabicu, juhu od celera, teleću jetru s drobljencem od krumpira i drobljenac s ribizlom borovnicama, a za svoj su meni od pet slijedova zaradile mršavih 15 bodova. Sveukupno 50 osvojenih bodova nije bilo dovoljno za prolaz u finale.

„Za hladno predjelo ste servirale gotovu šunku s gotovim sirom i malo začina. U polufinalu smo, ne možemo tako. Ogromna, katastrofalna greška“, razočaran je bio Pažanin. „Ne znam gdje vam je pamet bila. Toplo predjelo je interesantno i dobro odrađeno, ali nije bilo dovoljno začinjeno“, dodao je. „Juha je bila preslana, jetrica su ukusna kao i umak, no trebala su biti malo manje tretirana, a prilog je trebao biti blaži“, dopunio je Špiček dok je Žakline ostala razočarana desertom. „Desert nije bio dobro ispečen. Od ispod crn, iznutra sirov i malo pretjerano kisel“. Uz sve loše ocjene i kmentare, dobile su i jedan bod manje za nečistu radnu jedinicu.

„Ostala su dva para. I jedni i drugi imaju neki svoj ritam kuhanja, svoju viziju kuhanja, svoja jela. Nema favorita niti mislim da jedan par odskače. Oni su apsolutno ravnopravni i to će biti prava borba za kraj“, smatra Pažanin. Mora i Zdravko ili Martin i Kristijan – tko će biti novi najbolji amaterski kulinarski par?


Podijeli: Facebook Twiter