Sandro Nicević u Ciboni: Povratak nakon 12 godina

Sandro Nicević (Drago Sopta/CROPIX)
Sandro Nicević (Drago Sopta/CROPIX)

Nakon muke s upalom tetive stopala zbog koje je pauzirao cijelu proteklu polusezonu, pulski košarkaš Sandro Nicević konačno je zdrav i vratio se u hrvatsku košarku - u Cibonu.

- Sad je konačno sve u redu, ta upala tetive je neugodna ozljeda koja iznad svega zahtijeva strpljenje i sad je to konačno sanirano - rekao je Nicević. - Počeo sam već bio trenirati sa Stojom i čekao ponudu nekog kluba da se vratim igranju. Stigla je ponuda Cibone i brzo smo se dogovorili o suradnji do kraja sezone. Nadam se da ću nakon ove odigrati još dvije, tri sezone ukoliko me zdravlje posluži.

Pulski je centar nakon odlaska iz Pule prešao upravo u Cibonu, odakle je potom nizao kubove i države. Igrao je Francuskoj, Grčkoj, Španjolskoj, Italiji, da bi se sad ponovno vratio u stari klub gdje je pronašao neka poznata lica.

- Iz Cibone sam otišao prije 12 godina i otad više nisam igrao u Hrvatskoj. Brzo smo se dogovorili. Njima je trebao centar nakon što su ih dva visoka igrača, Hamilton i Zubčić, napustila, a ja sam tražio klub u kojem ću nastaviti karijeru, kazao je Nicević koji će debitirati sutra u polufinalu Kupa Krešimir Ćosić protiv Zadra.

U svom prvom "mandatu" u Cibonu stigao kao "klinac" koji je stjecao iskustvo na međunarodnoj sceni, a danas je u situaciji da svojim iskustvom pomaže ovim novim "cibosima" među kojima ima niz velikih talenata poput Šarića, Arapovića i Mazalina. (Roberto CAR)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter