Sandra Todorovic je srpska Susan Boyle

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Da je život ponekad stvarno prepun iznenadenja, shvatili su žiri i publika emisije "Ja imam talent" u Srbiji kada je na scenu izašla 41-godišnja Sandra Todorovic iz Jagodine, zaposlena u katastru. Na licima clanova žirija bilo je jasno da ne ocekuju puno od simpaticne, ali vidljivo nervozne cure koja baš nije plijenila ni svojim izgledom.

Bez puno uvoda zapjevala je "Con te partiro'" Andree Boccellija i premda se u njenom glasu osjecala trema, vec je s prvim refrenom osvojila publiku i žiri koji nije krio oduševljenje i poslao ju u iduci krug. Dakako, zbog onog što je napravila te zbog njenog "obicnog", da ne kažemo neuglednog izgleda, ali i ocitog talenta smjesta je prozvana srpskom Susan Boyle.



Kao ni Britanka koja se proslavila u slicnoj emisiji, ni Todorovic nije išla u glazbenu školu vec je u 21. godini krenula na satove solo pjevanja, no kada je poceo rat prestala se baviti glazbom. Povremeno bi tek zapjevala u crkvenom zboru ili na književnim vecerima. Njen talent nitko nije zapazio, ali ona se nije predavala. Zato ce, ako pobjedi, sav novac potrošiti na glazbeno obrazovanje.

Osim publike i žirija, nemalo iznenadena bila je i sama Todorovicka. "Godinama cekam i sad kad sam zamalo odustala od pjevacke karijere dogodilo mi se to da sam ušla u prvi krug kvalifikacija. Kada su mi rekli da sam prošla, bila sam jako zbunjena i nisam mogla vjerovati", rekla je nakon uspješnog nastupa.


Podijeli: Facebook Twiter