Sandi Cenov snimio spot u porečkom Palazzu

Boris Kosmač, Katja Restović i Sandi Cenov (J. RUŽIĆ)
Boris Kosmač, Katja Restović i Sandi Cenov (J. RUŽIĆ)

Poznati pjevač Sandi Cenov proteklog je vikenda boravio u Poreču gdje je s ovdašnjom redateljicom Katjom Restović radio na snimanju videospota za svoju pjesmu "Da mogu biti njen". Restović je već radila režiju za osam videospotova Sandijevih pjesama, a ovo je prvi put da je snimanje odrađeno u Poreču.

Cijeli se spot snimao u hotelu Palazzo te dijelom u automobilu. Uz redateljicu Restović koja potpisuje i montažu, na spotu su surađivali i snimatelj Josip Ružić iz kaštelirskog Rose Arta uz asistenta Marina Brkljaču. Oni su zaduženi i za postprodukciju. Za make up bila je zadužena Cristina Gaitan Žužić, a za organizaciju snimanja Žitomir Klaričić. Djevojka u koju je Sandi "zaljubljen" je poznata manekenka i miss Hrvatske Katarina Prnjak.

- Fabula spota je priča gdje zaljubljeni muškarac pokazuje kako emotivno doživljava rastanak kroz vožnju automobilom, osamljen, u svom vrlo zanimljivom i osebujnom ambijentu, kaže Restović. Dodaje kako se u ova dva dana snimala i emisija "Celebrity makeover by Boris Kosmač", tako da je snimanje proteklo radno od ranih jutarnjih do večernjih sati, ali u ugodnom okruženju i druženju.

Sandijeva pjesma "Da mogu biti njen" nalazi se na njegovom albumu "To je to" koji je izašao lani u izdanju diskografske kuće Hit Records i šesti je singl s ovog nosača zvuka. Video spot bit će na hrvatskim postajama biti premijerno prikazan u petak. (V. H.)


Podijeli: Facebook Twiter